Het verhaal van de oprichter

DIQQ - 10 oktober 2020
DIQQ-medewerkers lopen naar de camera in Amsterdam met een tram op de achtergrond.

Recruiters die uitsluitend geïnteresseerd zijn in snelle winsten, extreme functiebeschrijvingen en geen reactie na het indienen van uw cv. We zijn het er allemaal over eens dat deze wervingsclichés voor niemand werken. Daarom besloot Michiel de Graaf, de oprichter van DIQQ, dat het tijd was voor een nieuwe aanpak en richtte hij zijn eigen bedrijf op.

In 2017 begonnen we met slechts één medewerker in een klein kantoor ten zuidoosten van Amsterdam, met als doel de werving efficiënter, transparanter en innovatiever te maken. Tegenwoordig zijn we een van de toonaangevende IT-wervingsbureaus in Nederland.

Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in het hart van Amsterdam, uitgerust met 15 tot 20 toegewijde en ervaren medewerkers, klaar om elke uitdaging aan te gaan en ons succes voort te zetten. Michiel gelooft dat echt succes ligt in de tevredenheid van klanten en kandidaten, niet alleen in plaatsingen of inkomsten. Deze tevredenheid omvat het uiteindelijke resultaat van de plaatsing en het volledige wervingsproces.

„We blijven consistent, of het nu winter of zomer is, op maandag of vrijdag. Onze klanten en kandidaten kunnen altijd de beste kwaliteit verwachten.” Daarom streven we ernaar om eersteklas stages te bieden en iedereen een prettige en transparante ervaring te bieden, waarbij de hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

'Ik geloof dat kandidaten mensen zijn, geen producten die je online kunt bestellen, zoals bij Uber. '

Michiel is ervan overtuigd dat mensen essentieel blijven in het rekruteringsproces. Hoewel automatisering al jaren wordt besproken, erkent hij dat innovatie cruciaal is om de kwaliteit en snelheid van rekrutering te verbeteren.

„We blijven innoveren met behulp van de nieuwste technologieën, maar door voortdurend in contact te blijven met onze klanten en kandidaten weten we wie wanneer beschikbaar is.”

Voor ons is de persoonlijke benadering van menselijke interactie de meest effectieve manier om efficiënt te werken en stages van topkwaliteit te garanderen. Deze aanpak doordringt ook onze bedrijfscultuur. We hechten veel waarde aan teamwerk boven competitie, wat nog een reden is waarom DIQQ is opgericht.

'Ik geloof dat wanneer werknemers graag samenwerken en een positieve kantoorsfeer ervaren, ze uitblinken in hun werk. '

In plaats van tegen elkaar te strijden, werkt iedereen samen aan een gemeenschappelijk doel. „Zo zorgen we ervoor dat de behoeften en wensen van klanten en kandidaten altijd onze prioriteit zijn. DIQQ kan alleen succesvol zijn als jij dat ook bent.” En het ultieme doel van Michiel? Het meest vooraanstaande en beste IT-rekruteringsbureau van Nederland worden.

Wil je weten hoe we je kunnen helpen? Neem contact op bij ons; we helpen je graag verder!

__wf_reserved_decoratief

Voor bedrijven

Op zoek naar IT-professionals om bij uw organisatie te komen werken? Ontdek hoe DIQQ je kan helpen om de perfecte match te vinden.

We willen een nieuwe IT-professional
__wf_reserved_decoratief

Voor IT-professionals

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de IT in Nederland? We kunnen je helpen.

ik wil een nieuwe baan
Stuur ons een bericht